Sluit een onderhoudscontract af bij
All-Round Service

Verzekerd van warm water en een aangename temperatuur in huis. Dat wilt u toch ook? Sluit een onderhoudscontract af bij All-Round Service. We maken jaarlijks de ketel schoon en stellen het apparaat opnieuw af. Dat voorkomt storingen. Uw cv-ketel werkt bovendien efficiënt, veilig en gaat langer mee. Wij verlenen deze service in de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland.

Wat houdt het onderhoudscontract van All-Round Service in?

U krijgt per e-mail, sms of telefoon bericht als het tijd is voor onderhoud aan uw cv-ketel. Wij zorgen ervoor dat u er helemaal geen omkijken meer aan heeft.

Voor het onderhoudscontract betaalt u slechts € 72,50 per jaar. Eventuele bijkomende kosten zijn voor het vervangen van onderdelen waarvan de garantie verlopen is.

Wij onderhouden alle voorkomende merken en vrijwel alle onderdelen zijn voorradig. U betaalt geen arbeidsloon en geen voorrijkosten voor de jaarlijkse onderhoud. Een onderhoudscontract van All-Round Service heeft een looptijd van 12 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.

Heeft u een onderhoudscontract bij ons? Dan krijgt u tevens voorrang als u problemen heeft in huis die wij voor u kunnen verhelpen.


Dit zijn de voordelen van jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel

  • U heeft minder kans op storingen.
  • Uw ketel werkt efficiënt. Daardoor bespaart u energie.
  • Het verlengt de levensduur van uw cv-ketel.
  • Uw cv-ketel werkt veiliger.

Een jaarlijkse inspectie verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. Veel brandverzekeringen eisen dat uw cv-toestel regelmatig wordt geïnspecteerd.

Een slecht onderhouden cv-ketel kan koolstofmonoxide uitstoten. Dit giftige gas kan de gezondheid ernstige schade toebrengen. Het kan zelfs leiden tot de dood.

Onderhoudscontract cv-ketel

[caldera_form id="CF5b8e872c2806f"]

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN