Boiler onderhoud

Zoekt u een installatiebedrijf voor onderhoud aan uw boiler of geiser? Dan is All-roundservice een goede keuze. Sinds 1994 zijn wij werkzaam in de Boiler- en Cv Installatie techniek. Goed en regelmatig onderhoud aan uw boiler of geiser voorkomt storingen.

Hierdoor heeft u een boiler of geiser die veilig afgesteld is(kans op het vrijkomen van koolmonoxide wordt hiermee enorm beperkt).

WAAROM?

U bespaart op uw energie rekening en draagt bij aan een beter milieu. Een Boiler/geiseronderhoudscontract bij All-roundservice biedt de volgende voordelen

  • 24 uurservice voor al onze klanten met een onderhoudscontract.
  • Onze onderhouds- en servicemonteurs zijn uitsluitend gekwalificeerde vakmensen
  • Tevens onderhoud aan mechanische ventilatie-installaties.

Over All Roundservice

All Roundservice is opgericht in 1994. Door inzet en kennis hebben wij ons stevig in de markt kunnen zetten in heel Midden Nederland en zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand installatiebedrijf. Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij gemeentes, scholen, bedrijven, woningbouwverenigingen, VvE’s, maar hoofdzakelijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf dat alle nieuwe ontwikkelingen in de Cv installatiebranche op de voet volgt. Door onze concurrerende prijzen en goede relatie met alle cv-ketel importeurs, zijn wij een goede keuze. En kunnen we scherpe prijzen bieden bij installatie van een niewe cvketel. Wij voeren alle A-merken zoals ATAG, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant.

Werkgebied van All-roundservice: Amsterdam, Amstelveen, Almere, Lelystad en Utrecht . Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst.

Wij berekenen geen voorrijkosten

Bel ons voor onderhoud of reparatie aan uw boiler. Tel: 088- 210-1200

Werkgebied van All-roundservice: Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht .

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN