All-Round Service installeert en onderhoudt cv-ketels vanaf € 65,50 zonder voorrijkosten.

De cv-ketel is het hart van uw verwarmingsinstallatie in uw woning of bedrijfspand. Kreeg u vanmorgen een koude douche? Of zit u in de kou door een storing in de ketel? Schakel All-Round Service in.

Wij verrichten onderhoud en reparaties in de regio Noord-Holland, Utrecht en Flevoland aan alle merken cv-installaties. We adviseren u graag bij aanschaf van een nieuwe ketel.

Kies de beste cv-ketel voor uw situatie

Stel uzelf de volgende vragen voordat u op zoek gaat naar een nieuwe cv-ketel:

  • Hoe groot is de oppervlakte die u wilt verwarmen?
  • Past een combiketel, een HR-ketel of een traditionele verwarmingsketel bij uw situatie?
  • Hoe groot is uw budget?

All-Round Service adviseert u graag bij uw keuze. Indien gewenst verzorgen we ook de installatie. We werken met diverse kwaliteitsmerken. In de meeste gevallen leveren en installeren we binnen 1 dag. Uiteraard krijgt u van ons garantie op de cv-ketel. Kiest u voor een onderhoudscontract bij All-Round Service, dan waarborgt u de veiligheid en duurzaamheid van het verwarmingsapparaat.


24/7 cv-reparatie in de regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht

Een storing in uw cv-ketel komt altijd op een ongelukkig moment. Dat is vaak in de wintermaanden als u de verwarming intensief gebruikt. Is uw cv-ketel kapot?

Bel All-Round Service.

In 93% van de gevallen zijn wij binnen een uur bij u ter plaatste. Ook in de avond, ‘s nachts en in het weekend. Vanaf slechts €65,50 per uur repareren wij uw cv-ketel snel en vakkundig.


Dit zijn de voordelen van jaarlijks onderhoud aan cv-ketel

  • U heeft minder kans op storingen
  • Uw ketel werkt efficiënt. Daardoor bespaart u energie
  • Het verlengt de levensduur van uw cv-ketel
  • Uw cv-ketel werkt veiliger

Een jaarlijkse inspectie verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. Veel brandverzekeringen eisen dat uw cv-toestel regelmatig wordt geïnspecteerd.

Een slecht onderhouden cv-ketel kan koolstofmonoxide uitstoten. Dit giftige gas kan de gezondheid ernstige schade toebrengen, zonder dat u dit in de gaten heeft. Het kan in extreme gevallen zelfs leiden tot de dood.


Vertrouw op een veilige en efficiënt werkende cv-ketel met een onderhoudscontract van All-Round Service. Profiteer nu van onze actieprijs: 1-malige onderhoudsbeurt vanaf € 65,- met een optie voor een onderhoudscontract. Bekijk ook onze buren-actie voor een onderhoudsbeurt. De korting kan oplopen tot 50% inclusief gratis expansievat.

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN