Loodgieter Almere

Gespecialiseerd all-round loodgieters bedrijf in Almere

Op zoek naar een loodgieter in Almere en omgeving

Woont u in Almere en gaat u binnenkort uw waterleiding, badkamer of keuken vernieuwen? De loodgieters van All-Round Service zijn u graag van dienst.


Services van onze loodgieters

Onze loodgieters houden zich bezig met het installeren van waterleidingen voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken, voor sanitair, CV installaties en rioleringen. Wij zorgen ervoor dat de leidingen, apparaten en installaties goed geïnstalleerd worden. Verder kunnen wij onder andere:

  • lekkages repareren
  • Afvoer ontstoppen
  • stijgleidingen aanleggen
  • Riool reinigen/ontstoppen

Voor verbouwingen in Almere en omgeving, waarbij er een loodgieter nodig is, kunt u ons benaderen. Wij hanteren scherpe tarieven in combinatie met hoogwaardige service.

Loodgieters in Almere All-Round Service biedt dus ook in Almere vakkundige loodgieters aan. Voor een nieuwe gasleiding, waterleiding of standleiding bent u bij ons op het juiste adres. Onze vakmannen die zich ook gespecialiseerd hebben in het installeren van cv installaties en ontstoppen van rioolleidingen bieden hun diensten zeven dagen per week aan.

Wij staan altijd voor u klaar!
All-roundservice biedt in Almere zeven dagen per week onze loodgieter services aan. Wij bieden vakmanschap tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar

Met spoed een Loodgieter in Almere?
Voor spoedklussen als verstoppingen,lekkages, overstromingen en uitval.
Bel direct om een afspraak te maken 088 210 1200. Wij rekenen geen voorrijkosten

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN