All-Round Service voert alle loodgieterswerkzaamheden uit

Gas en water zorgen voor comfort in huis. We zijn gewend aan die voorzieningen. De warme douche, koken op een gasfornuis, centrale verwarming. Maar als dat er niet is, dan is het direct een gemis. Heeft u last van een storing of een lekkage?

All-Round Service lost ze voor u op in de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland.

Loodgieterswerk in de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland

Wij verzorgen alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Eenvoudige klussen, zoals het vervangen van een kraan. Grotere projecten, zoals het installeren van sanitair. En complexe installaties. Denk aan het ontwerp en de aanleg van de gas- en waterleidingen. Dit zijn belangrijke netwerken voor het dagelijks comfort.

Wij ontwerpen deze leidingnetwerken en leggen ze aan in nieuwbouw. We renoveren ook bestaande leidingstructuren. Heeft u een lekkage in een leiding? Die sporen we op en repareren we snel en accuraat.


Installatie van sanitair door All-Round Service

Na jaren intensief gebruik is sanitair onderhevig aan slijtage. En uiteindelijk raakt u uitgekeken op de inrichting en vormgeving. Dan is het tijd voor een nieuwe badkamer, keuken of toilet. All-Round Service adviseert u graag bij de keuze voor sanitair. De installatie is bij ons in goede handen. Onze monteurs werken snel en leveren topkwaliteit. Met oog voor detail en verzorgde afwerking.

Heeft u plannen voor een renovatie van een sanitaire ruimte?


All-Round Service legt vloerverwarming

Met vloerverwarming heeft u altijd warme voeten. Het zorgt bovendien voor gelijkmatige warmtespreiding. All-Round Service legt zowel elektrische vloerverwarming aan, als systemen die zijn aangesloten op de cv-ketel. U kunt kiezen voor bijverwarming. Bijvoorbeeld in de badkamer. Of vloerverwarming door het hele huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Snelle service plus kwaliteit is tevreden klanten


All-Round Service hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid. Al onze monteurs volgen daarom regelmatig cursussen. Wij zijn altijd up-to-date over de nieuwste machines, cv-ketels en mogelijke oplossingen bij storingen en problemen. Zowel kleine als grote problemen brengen we snel en duidelijk in kaart. Dat stelt ons in staat om de service te verlenen die u van ons verwacht.