Riool verstopt Amsterdam

Uw riool raak meestal op de meest vervelende momenten verstopt. All Roundservice is er juist voor deze momenten, als u last heeft van een verstopping in Amsterdam. Wij zijn er om juist op die momenten beschikbaar te zijn.

Daarmee bieden wij bij een verstopt riool, 24 uur per dag, zeven dan per week onze diensten aan.


Voor het vakkundig ontstoppen van uw riool leiding kunt u terecht bij All Roundservice. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontstoppen of het opschonen van uw rioolleidingen. Daarnaast biedt ons bedrijf u ook andere voordelen als u last heeft van een verstopping in Amsterdam:

  • 24 / 7 service;
  • Geen voorrijkosten;
  • Scherp tarief voor onze diensten;
  • Voordelige onderhoudsabonnementen.

Rioleringen en afvoersystemen laten ontstoppen door All-roundservice. Dus heeft u last van een verstopping in Amsterdam en omstreken? Bel direct 06 558 443 48. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Verstopping in Amsterdam en omstreken
Als uw riool verstopt is bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook voor preventief reinigen kunt u bij ons terecht. All Roundservice biedt haar service aan in diverse steden. Denk daarbij aan Amsterdam. Maar ook in Hilversum, Almere of Amsterdam. Naast het verhelpen van een verstopping in Amsterdam, kunt u bij ons terecht voor CV installaties en loodgieterswerk. Ook kunnen wij helpen bij de opschoning van:

  • Hoofdriolering van het huis;
  • De aansluiting op het gemeenteriool;
  • Afvoer van douche en wastafels;
  • Afvoer van de cv ketel.

Voor onze werkzaamheden hanteren we scherpe tarieven in combinatie met hoogwaardige service.

Riool verstopt Amsterdam?
Onze vakmannen zetten deskundigheid en klantvriendelijkheid op de eerste plaats. U kunt bij ons terecht voor het opschonen van een waterleiding, de leiding van uw sanitair. Onze loodgieters zijn behalve in Amsterdam ook in andere steden gevestigd. Met spoed uw verstopping in Amsterdam oplossen? Bel direct om een afspraak te maken 088 210 1200. Géén voorrijkosten.

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN