Storing cv ketel

Heeft u een storing aan uw cv-ketel neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen u eerst telefonisch te helpen. Hiervoor hebben wij een aantal standaard stappen die we met u doornemen.

Vaak is dat afdoende om de storing op te lossen. Mocht de storing aan uw cv-ketel dan nog niet opgelost zijn dan komt er een van onze monteurs langs om de cv-ketel te onderzoeken.

Onze cvmonteurs repareren of vervangen, indien nodig de cv-ketel

Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt storingen. Hiermee heeft u een cvketel die veilig goed afgesteld is. (kans op het vrijkomen van koolmonoxide wordt hiermee enorm beperkt). En U bespaart op uw energie rekening en draagt bij aan een beter milieu. Een onderhoudscontract bij All-roundservice biedt de volgende voordelen

  • 24 uurservice voor al onze klanten met een onderhoudscontract.
  • Onze onderhouds- en servicemonteurs zijn uitsluitend gekwalificeerde vakmensen
  • Tevens onderhoud aan mechanische ventilatie-installaties.
Over All Roundservice

All Roundservice is opgericht in 1994. Door inzet en kennis hebben wij ons stevig in de markt kunnen zetten in Midden Nederland en zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand installatiebedrijf. Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij gemeentes, scholen, bedrijven, woningbouwverenigingen, VvE’s, maar hoofdzakelijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf dat alle nieuwe ontwikkelingen in de Cv installatiebranche op de voet volgt. Door onze concurrerende prijzen en goede relatie met alle cv-ketel importeurs, zijn wij een goede keuze.

En kunnen we scherpe prijzen bieden bij installatie van een niewe cvketel. Wij voeren alle A-merken zoals ATAG, Bosch, Intergas, Nefit, Remeha, Vaillant.

Wij berekenen geen voorrijkosten

Werkgebied van All-roundservice: Amsterdam, Amstelveen, Almere, Lelystad en Utrecht . Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst Bel ons om uw Cv-ketel storing op te lossen. Tel: 088- 210-1200

Bekijk onze aanbiedingen


AANBIEDINGEN